Articles

Preguntes senzilles que esdevenen xicotets articles, per esclarir tots aquells dubtes que tenim sobre el nostre entorn natural més quotidià 🙂

LES FULLES, QUÈ SÓN I COM RECONÈIXER-LES ?

Captura de pantalla 2015-02-13 a les 22.35.27 1x1

Les fulles són una de les principals estructures que reconeguem en la majoria de les plantes. La seua disparitat de morfologies és inmensa, però solen compartir les mateixes funcions bàsiques. Aquesta diversificació s’ha donat al llarg de mil·lions d’anys d’evolució, i actualment ens permeten descartar, assimilar i finalment identificar a una planta en concret gràcies a un tret tan senzill com és el de les característiques de la fulla. (seguir llegint)

 

 

PERQUÈ ALGUNS ARBRES PERDEN LES SEUES FULLES?

SONY DSC

Les plantes caducifòlies, són aquelles que perden totes les fulles en determinades èpoques de l’any, degut a l’adaptació fisiològica que necessiten. Açò suposa un estalvi en el consum de nutrients en l’època en que les fulles no realitzen bé la seua funció. Als boscos mediterranis és menys freqüent. (seguir llegint)

 

 

 

PERQUÈ LES FULLES CANVIEN DE COLOR A LA TARDOR ?

Co1920952_869794196404166_6777395338621788493_om heu pogut observar arreu de tota la comarca, molts arbres que observem canvien el color de les seues fulles aquestes setmanes.
Aquestes espècies d’arbres s’anomenen de fulla caduca o caducifòlis.. (seguir llegint)

Anuncios
A %d blogueros les gusta esto: